Business English pentru dezvoltarea ta profesională

Înțeleg tot ce se spune, însă dacă trebuie ca eu să vorbesc, mă blochez, nu îmi vin cuvintele”

”Știu în mare regulile gramaticale, dar îmi e greu să le aplic în vorbire”

”Nu prea am mai vorbit în limba engleză, nu am exercițiu, și acum trebuie să interacționez cu clienții la job.”

”Sunt situații în care trebuie să scriu tot soiul de e-mailuri și nu e ok sa folosesc doar Google Translate…..mi-ar plăcea să mă descurc singur și corect”

Vă sună cunoscute asemenea situații ?

În linii mari, acesta este profilul cursantului la Business English (Engleza pentru Afaceri) , ale cărui nevoi încercăm să le întâmpinăm prin ore dinamice, active, și mai ales practice, pe parcursul cărora fiecare cursant este provocat la dialog, argumentare, joc de rol sau negociere, în funcție de tematică.

Statisticile noastre arată ca nevoile de învățare ale cursantului adult interesat de Business English sunt date de mediul profesional, de noile cerințe la locul de muncă, precum și de oportunitățile de promovare pe care un asemenea curs le deschide.

De ce este relevantă abordarea Business English?

Este foarte important să înțelegem că un curs de Business English care se adresează persoanelor care au deja o bază în limba engleză, nu este un curs de învățare clasic.

  • Dobândirea de abilități specifice Business English (vocabular specific și sarcini practice de a compune scrisori de afaceri, minute de ședință, rapoarte etc.).
  • Înțelegerea teoriilor economice și de afaceri (analiza articolelor de specialitate permit înțelegerea trendurilor și a practicilor de afaceri și astfel, acumularea vocabularului specific se face cu mai mare ușurință).
  • Cooperare și lucru în echipă (stabilirea relațiilor de natură profesională, exersarea prezentărilor și a gestionării feed-back-ului, schimb de opinii și idei, strategii de argumentare).
  • Încredere în sine (diversele abordări și instrumente folosite la curs – înțelegerea textelor scrise, exersarea dialogului / prezentărilor, exersarea scrierii de texte de specialitate, precum și înțelegerea după ascultare – contribuie la creșterea încrederii în abilitățile profesionale proprii în contextul extrem de dinamic și variat de la locul de muncă).

Metodica-Designed for Education organizează în perioada 16 februarie-29 martie curs de  Business English. La acest link puteți urmări poze și testimoniale de la curs.

În cazul în care consideri ca Business English este relevant pentru viața ta
profesională, urmărește calendarul cursurilor pe site-ul nostru disponibil aici. Următorul curs de Business English este estimat să înceapă la sfârșitul lunii aprilie cu o grupă de maxim 8 participanți.

Îți răspundem la întrebări și îți oferim orice informații suplimentare ai nevoie cu ajutorul formularului de contact disponibil aici sau la adresa de e-mail office@metodica.ro. 

 

 

 

 

 

APETROAIEI Ramona Albertina

Senior consultant in scrierea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila din surse publice/private la nivel national si international. Formator autorizat pentru Engleza in Afaceri si Comunicare in Limba Engleza.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Tünde spune:

    Ramona is the best teacher I ever had. First of all, she has amazing English pronunciation, like a native English speaker. Secondly, the happiness with which she treat us every class. She is passionate about what she is doing. The classes are very well structured and the chosen subjects helped us to discuss like real professionals, while we learn new stuff.
    The think I like most is that each person actively participates in our class.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *