Cum a fost cursul de Evaluator Proiecte 100% practic la Oradea. Ce am învățat?

După cum știți, în perioada 4 – 26 mai 2017 a avut loc cursul de ”Evaluator Proiecte 100% practic” la Oradea.

Palatul Vulturul Negru din Oradea – stil secesiune vieneză

Ce am învățat în cele 40 ore de curs?

Ce spun participanții despre curs?

  • “Ofer punctaj maxim acestui curs deoarece și-a atins scopul și a contribuit la acumularea informațiilor vizate de la începutul cursului”.
  • ”Toate au fost (+++) la puterea 2”.
  • ”Am apreciat comunicare clară, exercițiile practice, am primit răspunsuri la întrebările mele”.
  • ”Mi-a plăcut nivelul avansat de cunoștințe pe care le dețin formatorii”.
  • Interactivitatea și fluiditatea expunerilor și a cursului în general, sunt elementele care mi-au plăcut cel mai mult”.

Mulțumim gazdei noastre, spațiul de coworking Oradea Tech Hub, și cursanților noștri pentru alegerea de a lucra cu Metodica.

Înainte să închei articolul trebuie să vă mărturisim că în cele 9 zile petrecute la Oradea, pe lângă activitatea profesională am avut posibilitatea de a decoperi o adevărată ”Capitală Art Nouveau al României”.  Oradea este un oraş cochet, impresionant din punct de vedere arhitectural, cu multe parcuri şi clădiri care îmbină elementele secesiunii vieneze cu cele ale barocului austriac.

Malul Crișului Oradea

Teatru de Stat Oradea

Vă recomandăm să vizitați acest oraș deosebit, începând cu o plimbare prin centrul oraşului, unde în mod sigur vă va impresiona Teatrul de Stat, Primăria cu al său turn cu ceas sau Vulturul Negru.

Malul Crișului Oradea

Cetatea Oradea

Când va fi următorul curs?

În perioada 25 Septembrie 2017 – 1 Octombrie 2017 vom susține acest curs la Iași și 9 – 15 Octombrie 2017 la Timișoara.

Pentru informații suplimentare și testimoniale de la cursanții noștri, te invităm sa accesezi website-ul nostru aici.

Pentru înscriere și alte detalii te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail office@metodica.ro sau prin telefon 0744-138.085

*Mențiune: Metodica, reprezentat juridic de S.C. EDUKADO S.R.L. este ofertant în Sistem electronic de achiziții publice (SEAP) în cazul în care doriți să achiziționați cursul nostru prin acest sistem.

Tünde Csata

Tünde Csata - Economist, consultant accesare fonduri nerambursabile, evaluator independent și trainer. Tünde lucrează din 2006 în domeniul accesării finanțărilor nerambursabile. A scris, a coordonat și a evaluat proiecte care vizează dezvoltarea economică. Experiența ei se materializează în investiții de peste 3 mil. EUR, buget total cumulat al diferitelor proiecte scrise și coordonate respectiv în peste 300 de proiecte evaluate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *