Update START-UP NATION – Noutăți legate de implementare

Ne aflam la 21 de zile calendaristice de la lansarea programului Start-Up Nation –  „Programul pentru stimularea infiintarii intreprinderilor mici si mijlocii”.

Aplicația pentru depunere online a proiectelor va mai rămâne deschisa până vineri, 14 iulie. Astazi, 6 iulie, la ora 18:00 erau transmise aproximativ 4574 proiecte.

Noutatea publicata zilele recente vizeaza sprijinul de care vor beneficia noii antreprenori în implementarea afacerilor finanțate.

Astfel, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a anunțat că dorește să înființeze Registrul Național al Mentorilor Antreprenori, o baza de date publică online alcătuită din antreprenori de succes care vor să împărtășească, pe bază de voluntariat, din experiența acumulată celor aflați la început de drum în business.

Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / wacker

Novicii in antreprenoriat vor avea nevoie, pentru implementarea proiectelor, de îndrumare și exemple de bune practici pentru a rezista în fața provocărilor specifice derulării unei afaceri. Activitatea de mentorat va consta în participarea la o serie de discuții cu cei care  au nevoie de îndrumare în dezvoltarea afacerii în cadrul unor conferințe/dezbateri/ateliere de lucru și dialogul față în față sau online cu antreprenorii debutanți.

Ministerul îi invită pe toți cei care vor să împărtășească din experiența lor  să participe la acest proiect al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat consolidând comunitatea de business prin acompanierea antreprenorilor aflați la început de drum în transformarea unor idei în afaceri sustenabile.

Salutăm această inițiativă și ne dorim ca un număr cât mai mare din antreprenorii de succes să dea curs invitației Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și astfel să permită schimbul de bune practici și lecții învățate cu antreprenorii aflați la început de drum.

Andrei POP

Andrei Pop - fondator și manager al Metodica-Designed for Education. Pasionat de proiecte și idei inovatoare, Andrei va împărtăși din experiența sa de peste 10 ani în domeniul finanțărilor nerambursabile. El a activat în management de proiect, în diferite roluri și funcții. Experiența sa se materializează în investiții de peste 5 mil. EUR, buget total cumulat al diferitelor proiecte coordonate și evaluate de-a lungul timpului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *