EEA Grants: 60 de milioane de Euro pentru tinerii neocupați pe piața muncii din Europa

Este deja bine cunoscut faptul că accesul pe o piață decentă a muncii este încă o mare provocare pentru tinerii din Europa. Pentru combaterea fenomenului, statele donatoare Islanda, Liechtenstein și Norvegia caută soluții prin acordarea unui suport financiar de 60 de milioane de Euro pe o perioadă eșalonată de șapte ani în cadrul Programului Youth Unemployment.

Mai exact, statele finanțatoare urmăresc dezvoltarea de proiecte pilot, multiplicabile înspre alte țări și care într-un final vor identifica soluțiile palpabile de reducere a numărului de tineri neangajați pe piața muncii la nivel european. Cele trei state consideră că această situație poate fi depășită doar prin colaborări transnaționale și printr-un transfer consistent de know-how.

În cadrul acestui Program termenul limită pentru depunerea cererilor de finanțare este 1 august 2017. Pentru a obține mai multe informații despre EEA Grants – ocuparea tinerilor pe piața muncii, poți accesa adresa oficială la www.eeagrants.org/fundforyouthemployment. De asemenea, pentru informare asupra apelului de proiecte găsești informații utile la aici.

Pe această cale vă invităm să acordați atenție celorlalte programe susținute din punct de vedere financiar de EEA Grants și în mod deosebit Cărții albastre EEA (Blue Book) unde veți regăsi informații relevante privind prioritățile sectoriale și programele din perioada programatică 2014-2020.

Vă putem oferi informați suplimentare pentru accesarea acestei oportunități de finanțare, inclusiv toate condițiile pentru obținerea punctajului maxim și pregătirea proiectului.

Contactați-ne pe adresa office@metodica.ro  sau completați formularul de contact aici iar unul dintre consultanții Metodica va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *