Am devenit evaluator independent | Interviu cu Nicoleta Butuza

Azi vă invităm să citiți interviul realizat cu Nicoleta Butuza, bibliotecar școlar la Colegiul Național Andrei Mureșanu, Bistrița și evaluator proiecte la Administrația Fondului Cultural Național, proiecte editoriale.

Cursul de specializare “EVALUATOR PROIECTE”

Să începem cu începutul… Cum ai ajuns în ”lumea proiectelor”? Cum ai ajuns la cursul de Evaluator Proiecte organizat de Metodica?

Am ajuns în lumea proiectelor prin natura meseriei pe care o am şi anume, bibliotecar școlar. Astfel, tot timpul am contact cu elevi de diferite vârste, precum şi cu cadrele didactice, cu care am reușit să pregătim proiecte mai mari sau mai mici. La cursul de Evaluator Proiecte organizat de Metodica am ajuns la îndrumarea doamnei Inspector Școlar General prof. Camelia Tabără, căreia vreau să-i mulțumesc pe această cale.

Cum te-a ajutat cursul organizat de Metodica  să devii evaluator proiecte?

Cursul de specializare “EVALUATOR PROIECTE” Metodica

Simplu – fără acest curs nu puteam să fiu evaluator proiecte.

Ce înseamnă pentru tine munca de evaluator proiecte?

Nu știu cum se simt alți evaluatori independenți, dar eu personal am simțit foarte multă emoție și o responsabilitate enormă pe umerii mei, știind că trebuie să decid într-adevăr „soarta” unor proiecte deoarece fiecare aplicant şi-a pus speranța că proiectul său va fi dus la bun sfârșit.

De ce sa devii evaluator de proiecte?

Consider că este incitant, antrenant şi, de ce nu, o sursă în plus de venit.

Ce ți-a asigurat cursul și apartenența la rețeaua profesională i Evaluate by Metodica?

Cursul de specializare “EVALUATOR PROIECTE” este un curs acreditat ANC

Cursul și apartenența la rețeaua profesională i Evaluate by Metodica mi-au asigurat cunoștințele necesare pentru a putea deveni evaluator independent, suport pentru întocmirea profilului de candidatură precum şi informații despre oportunitățile existente pentru evaluări de proiecte. Cursul este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), iar odată cu absolvirea examenului cursanții primesc certificare acreditată ANC, iar pe termen lung participanții cursului devin membrii în rețeaua i Evaluate by Metodica unde sunt informați permanent despre oportunitățile existente pentru evaluări de proiecte, modalități de participare și sfaturi pentru pregătirea profilului de candidatură.

Succesul Nicoletei este succesul echipei Metodica, rezultatele ei și ale celorlalți cursanți ne ajută să continuăm munca și transmiterea cunoștințelor noastre tuturor celor interesați de un curs 100% practic din domeniul evaluării proiectelor.

Când va fi următorul curs?

În perioada 30 Octombrie 2017 – 05 Noiembrie 2017 vom susține cursul de Evaluator Proiecte 100% practic la Timișoara, iar în intervalul 13 Noiembrie 2017-19 Noiembrie 2017 vom fi la Iași. Pentru informații suplimentare și testimoniale de la cursanții noștri, te invităm sa accesezi website-ul nostru aici.

Pentru înscriere și alte detalii te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail office@metodica.ro sau prin telefon 0744-138.085

Cursul de specializare “EVALUATOR PROIECTE” este un curs acreditat ANC

*Mențiune: Metodica, reprezentat juridic de S.C. EDUKADO S.R.L. este ofertant în Sistem electronic de achiziții publice (SEAP) în cazul în care doriți să achiziționați cursul nostru prin acest sistem.

Tünde Csata

Tünde Csata - Economist, consultant accesare fonduri nerambursabile, evaluator independent și trainer. Tünde lucrează din 2006 în domeniul accesării finanțărilor nerambursabile. A scris, a coordonat și a evaluat proiecte care vizează dezvoltarea economică. Experiența ei se materializează în investiții de peste 3 mil. EUR, buget total cumulat al diferitelor proiecte scrise și coordonate respectiv în peste 300 de proiecte evaluate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *