Cursul de Evaluator Proiecte 100% practic continuă la Timișoara și Iași

Metodica-Designed for Education continuă anul acesta să promoveze oportunitatea persoanelor cu experiență în implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă sa devina evaluatori de proiecte.

Pana în prezent ne bucurăm de sesiunile de formare organizate în Cluj-Napoca, Oradea, Bistrita și Alba Iulia  care au primit nenumărate review-uri pozitive.

La solicitările primite, am decis să extindem acest curs și la nivelul altor regiuni ale țării, așadar ne găsiți toamna aceasta la Timișoara și Iași.

 

Cum a fost la sesiunile precedente de curs Evaluator de Proiecte 100% practic?

Care este părerea participanților despre cursul Evaluator de Proiecte 100% practic? ?

  • “Ofer punctaj maxim acestui curs deoarece și-a atins scopul și a contribuit la acumularea informațiilor vizate de la începutul cursului”.
  • ”Toate au fost (+++) la puterea 2”.
  • ”Am apreciat comunicare clară, exercițiile practice, am primit răspunsuri la întrebările mele”.
  • ”Mi-a plăcut nivelul avansat de cunoștințe pe care le dețin formatorii”.
  • Interactivitatea și fluiditatea expunerilor și a cursului în general, sunt elementele care mi-au plăcut cel mai mult”.

 

Când vor avea loc următoarele sesiuni de curs?

În perioada 30 Octombrie 2017 – 5 Noiembrie 2017  vom susține acest curs la Timișoara și în perioada 13 – 19 Noiembrie 2017 la Iași.

Pentru informații suplimentare și testimoniale de la cursanții noștri, te invităm sa accesezi website-ul nostru aici.

Pentru înscriere și alte detalii te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail office@metodica.ro sau prin telefon 0744-138.085

*Mențiune: Metodica, reprezentat juridic de S.C. EDUKADO S.R.L. este ofertant în Sistem electronic de achiziții publice (SEAP) în cazul în care doriți să achiziționați cursul nostru prin acest sistem.

Andrei POP

Andrei Pop - fondator și manager al Metodica-Designed for Education. Pasionat de proiecte și idei inovatoare, Andrei va împărtăși din experiența sa de peste 10 ani în domeniul finanțărilor nerambursabile. El a activat în management de proiect, în diferite roluri și funcții. Experiența sa se materializează în investiții de peste 5 mil. EUR, buget total cumulat al diferitelor proiecte coordonate și evaluate de-a lungul timpului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *