Antreprenor prin Start Up Nation 2017 – Diana Flore, designer vestimentar și stilist

”Până nu încerci să faci ceva mai mult decât lucrurile la care te pricepi deja nu vei evolua”. Motto-ul Ronald E. Osborn se potrivește perfect Dianei Flore, tânără antreprenoare care în luna Mai 2017 a înființat FDI ROBE SRL. Sprijinită de familia ei, Diana este pregătită să își asume responsabilitatea pentru succesul sau eșecul afacerii sale. Având abilități valoroase în domeniul designului vestimentar și bună înțelegere a modului de conducere a unei afaceri, Dianei este administratoarea start-up-ului beneficiar al programului Start-Up Nation 2017: FDI ROBE SRL.

 

În rândurile de mai jos puteți citi un scurt interviu realizat cu Diana despre motivele pentru care merită să devii antreprenor în 2018.

Să începem cu începutul…De când ești antreprenor și ce te-a inspirat să începi o activitate pe cont propriu?

Activând în domeniu ca designer de mai bine de 5 ani și lucrând pentru diverse branduri, am reușit să-mi fac o idee despre ce înseamnă sistemul nostru, însă niciodată nu am reușit sa mă implic personal mai mult. Așadar, înhămată cu mult curaj, ambiție și răbdare am decis sa o iau de la capăt, pe cont propriu, să mă lupt pentru siguranța mea profesională.

 

Spune-ne câteva cuvinte despre afacerea ta

Activez ca style designer (adică designer vestimentar și stilist). Dorința mea cea mai mare este să produc prin atelierul meu produse de design utile și chic pentru utilizarea lor cotidiană. Serviciile oferite clienților sunt diverse: începând de la producție vestimentară, în serie, pe comanda sau pret-a-porter pâna la  consultanță stilistică.

Spune-mi câteva motive pentru care crezi că merită să deschizi o afacere în 2018.

  • Pentru încrederea și independența oferită.
  • Pentru autodepășirea personală.

Ce sfaturi ai da viitorilor antreprenori?

Fii autentic, iubește munca în echipa, uită-ți ego-ul acasă și încearcă să nu fii perfect. Pe lângă acestea: try to have some fun.

Sperăm că povestea Dianei vă inspiră și vă ajută la asumarea deciziei de a porni pe un nou drum în anul 2018 folosind programele de finanțare de tipul start-up, Start-up Nation 2018.

Dacă ești interesat de un program tip START UP, echipa Metodica te poate sprijini cu mai multe informații care să te ajute în elaborarea planului de afaceri și pregătirea unei cereri de finanțare pentru anul 2018.

Andrei POP

Andrei Pop - fondator și manager al Metodica-Designed for Education. Pasionat de proiecte și idei inovatoare, Andrei va împărtăși din experiența sa de peste 10 ani în domeniul finanțărilor nerambursabile. El a activat în management de proiect, în diferite roluri și funcții. Experiența sa se materializează în investiții de peste 5 mil. EUR, buget total cumulat al diferitelor proiecte coordonate și evaluate de-a lungul timpului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *