Seminar informativ „Oportunități de finanțare atractive pentru toate categoriile de întreprinderi prin Programul Operațional Regional (POR)”

Camera de Comert si Industrie Alba în parteneriat cu Metodica organizează la Alba Iulia un seminar de prezentare și informare cu privire la oportunitățile de finanțare pentru IMM-uri – POR 2.1 și POR 2.2. Seminarul se va desfășura joi, 9 februarie, de la ora 13.00, în sala de conferințe, de pe Strada Frederik Mistral nr. 3 din Alba Iulia.

Se vor aborda 2 oportunități de finanțare care nu sunt de ratat în anul 2017.

  • MICROÎNTREPRINDERI

Prelungire apel POR 2.1.A – MicroîntreprinderiPrioritatea de investiţii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Valoare maximă: 200 000 euro

Contribuția proprie minima: 10%

Termen: 27.04.2017

  • MICROÎNTREPRINDERI, ÎNTREPRINDERI MICI ȘI MIJLOCII

Lansare apel POR.2.2, Prioritatea de investiţii 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Valoare maximă: 1.000.000 euro

Contribuția proprie minima: între 30% și 55%

Termen: 23.08.2017

În cadrul seminarului se vor oferi detalii despre aceste finanțări, domenii eligibile, care sunt pașii pentru a pregăti un proiect și metode de bune practici. Camera de Comerț și Industrie Alba și Metodica vă invită la prezentarea celor 2 oportunități de finanțare în data de 9 februarie 2017, începând cu ora 13.00, în Sala de Conferințe, de pe Strada Frederik Mistral, Nr. 3 din Alba Iulia

Pentru înscrieri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0258 811 772 sau ne scrieți pe adresele de e:mail: anca.orzea@cciaalba.ro, consultanta@cciaalba.ro, office@metodica.ro. Înscrierea este necesară, întrucât locurile sunt limitate. Participarea este gratuită.

STAN Andrei

Consultant în scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă din surse publice/private la nivel național și international. Experiență din 2009 în domeniul accesării finanțărilor nerambursabile și membru în echipa de elaborare sau de implementare a peste 100 de proiecte în cadrul programelor: PHARE, SAPARD, POR, POSCCE, PNDR, POSDRU.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *