START-UP NATION – închiderea apelului din această sesiune

Ca urmare a declarațiilor apărute ieri în presă, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a emis un comunicat de presă prin care confirmă închiderea acestui apel Start-up Nation, vineri, 14 iulie la ora 20:00, conform calendarului inițial anunțat.

Astăzi, 13 iulie la ora 19:00 în sistem erau transmise 11704 de proiecte, un număr impresionant față de săptămâna trecuta. Numărul acestora a crescut considerabil în ultimele zile, cu o rată medie de aproximativ 2 proiecte depuse pe minut.

Ministerul mai dă speranțe celor care nu au reușit să depună proiecte în această sesiune prin posibilitatea organizării unei noi sesiuni suplimentare în acest an, în limita fondurilor rămase disponibile după evaluarea proiectelor din această etapă.

Vă reamintim că suma totală alocată prin program este de 1.713.798 lei, care ar permite finanțarea a aproximativ 10.000 de proiecte în situația în care nu toate solicită finanțarea maximă de 200.000 lei / proiect.

Recomandarea noastră este să umăriți în continuare site-urile de specialitate care vă țin la curent cu evoluția acestui program, precum și a altor oportunități de finanțare pentru start-up, astfel încât cei dintre voi care nu au aplicat pentru acest program, să reușiți să vă materializați ideea de afaceri și sa deveniți antreprenori!

 

Andrei POP

Andrei Pop - fondator și manager al Metodica-Designed for Education. Pasionat de proiecte și idei inovatoare, Andrei va împărtăși din experiența sa de peste 10 ani în domeniul finanțărilor nerambursabile. El a activat în management de proiect, în diferite roluri și funcții. Experiența sa se materializează în investiții de peste 5 mil. EUR, buget total cumulat al diferitelor proiecte coordonate și evaluate de-a lungul timpului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *