România profesională – formarea managerilor și personalului HR

Vă desfășurați activitatea într-o companie mare? În perioada următoare, se pot depune proiecte în cadrul apelului România profesională – întreprinderi competitive, un alt apel dedicat formării managerilor și angajaților, care se adresează de data aceasta întreprinderilor mari. Programul anterior, România profesională – Resurse umane competitive, contribuia  la obținerea de performanțe economice prin îmbunătățirea calității forței de muncă și încurajarea antreprenoriatului în beneficiul a 300 persoane/proiect, cu un buget de maxim 1.000.000 euro și o perioadă de implementare de maxim 12 luni.

În cadrul apelului România profesională – întreprinderi competitive, se poate obține finanțare nerambursabilă privind investiția în activități precum:

  • Organizarea și desfășurarea de campanii de conștientizare a angajaților care își desfășoară activitatea în departamentele de resurse umane privind importanța și necesitatea participării la programe de formare continuă;
  • Formare profesională pentru managerii și angajații care își desfășoară activitatea în departamentele de resurse umane;
  • Elaborarea unei planificări strategice pe termen lung în cadrul întreprinderii, care să permită anticiparea schimbărilor.

Apelul se adresează în primul rând întreprinderilor mari (entitățile juridice care au cel puțin 250 salariați și realizează o cifră de afaceri anuală netă de peste 50 milioane euro, echivalent în lei, sau dețin active totale care depășesc echivalentul în lei a 43 milioane euro).

Angajații care pot fi incluși în proiect, mai exact grupul țintă al proiectului sunt:

  • Angajații cu contract individual de muncă cu normă întreagă, care asigură managementul strategic al întreprinderilor și care ocupă poziții de management (manager general, director general, manager executiv, director executiv etc.)
  • Angajații cu contract individual de muncă din departamentele de resurse umane.

Numărul minim al angajaților vizați de proiect este de 150 persoane/companie.

Durata de implementare a proiectului este de maxim 12 luni, iar valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 300.000 euro.

Acțiunile derulate în cadrul proiectului vin în sprijinul adaptării activității întreprinderilor mari la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv.

Vă putem oferi informați suplimentare pentru accesarea acestei oportunități de finanțare, inclusiv toate condițiile pentru obținerea punctajului maxim și depunerea proiectului.

Contactați-ne pe adresa office@metodica.ro sau completați formularul de contact aici iar unul dintre consultanții Metodica va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp.

 

Elena TĂMAȘ

Consultant în scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă din surse publice/private la nivel național și international. Consilier juridic.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *