”Premium Smile” cabinet de stomatologie deschis pe START UP NATION la Sibiu

În Sibiu s-a deschis de curând unul dintre cele mai moderne cabinete stomatologice. Este vorba de Premium Smile unde Oana a făcut o investiție remarcabilă de care o sa va convingeți și voi în acest articol.
Oana este un medic stomatolog foarte dedicat, a venit la sediul Metodica din Cluj Napoca în pauza unei conferințe de specialitate desfășurate la Cluj și a fost interesată de un program de finanțare care să îi acopere costurile cu investiția intr-un spațiu de lucru pentru viitorul cabinet și dotarea cu echipamente specifice. Auzise de Programul Operațional Regional, dar după o analiză succintă am constatat că nu i se potrivea, nu indeplinea cerințele obligatorii și condițiile programului, astfel am fost nevoiți să ne îndreptăm către o finanțare mai mică, de tip START UP.


Cel mai apropiat ca perioadă de depunere a fost programul START UP NATION 2017, program în care Oana s-a înscris cu un proiect în domeniul stomatologiei, codul CAEN cu care a aplicat a fost 8623 – ”Activități de asistență stomatologică”. Acest cod CAEN se încadrează la ”Industriile creative”, era punctat cu 95 de puncte, deci șanse foarte mari de câștig dacă indeplineai și restul cerințelor din proiect.
Oana a fost unul dintre acei clienți cu care îți place să lucrezi și să colaborezi, a fost o relatie profesională foarte bună, pe care ne-o dorim cu cât mai multă lume. A fost foarte punctuală în tot ce i-am cerut și a știut încă de la început ce echipamente își dorește și nu s-a concentrat pe altceva. Toți banii din bugetul proiectului depus pe programul START UP NATION 2017 au mers pe echipamente specifice necesare pentru desfășurarea activităților stomatologice.


Decizia de finanțare a venit binențeles, așa cum ne așteptam, iar Oana a demarat implementarea proiectului. Comunicarea cu echipa Metodica s-a desfășurat foarte bine, am încercat să ne pliem pe programul Oanei, care avea pacienți la clinica unde activa și nu putea să renunțe la ei, astfel in pauze sau seara discutam și ne puneam de acord asupra procedurilor de achiziție pe care trebuie să le urmăm pentru achizitionarea echipamentelor specifice aprobate în cadrul finanțării.


Oana și-a achizitionat:
2 unituri dentare profesionale dotate cu tot ce este necesar pentru desfășurarea activității stomatologice;
1 microscop endodontic pentru cabinet;
Pachet sterilizare – Autoclav;


Pentru partea de amenajare a cabinetului stomatologic, mobilier și ce mai avea nevoie pentru desfășurarea în bune condiții a activității stomatologice, Oana a contractat un credit, iar din acești bani a amenajat un cabinet de care este mandră și ea. Cele două persoane pe care le-a angajat sunt persoane tinere, care au finalizat studiile in domeniu, o asistă în activitatea desfășurată și au devenit o parte din echipa Premium Smile, echipă pe care se bazează în activitatea stomatologică.
A fost foarte multă muncă, foarte multe discutii constructive, drumuri de Cluj, drumuri de Sibiu, ore de muncă extra program, foarte multă implicare atât din partea echipei Metodica și a Oanei, dar rezultatul a fost pe măsură.


Consideram că Oana este un excelent medic stomatolog, un profesionist desăvârșit așa cum a fost pe tot parcursul relației profesionale cu echipa de la Metodica. Vă lăsăm pe dumneavoastră să vedeți imaginile și să apreciați toată munca din spatele acestei realizări și tot ce s-a întreprins pentru a ajunge la acest rezultat.
Vrei să îți dezvolți și să dotezi un cabinet stomatologic cu ajutorul programului START UP NATION 2018, echipa Metodica are deja foarte multă experință și te poate sprijini cu mai multe informații care să te ajute în elaborarea planului de afaceri și pregătirea unei cereri de finanțare pentru sesiunea din 2018.

STAN Andrei

Consultant în scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă din surse publice/private la nivel național și international. Experiență din 2009 în domeniul accesării finanțărilor nerambursabile și membru în echipa de elaborare sau de implementare a peste 100 de proiecte în cadrul programelor: PHARE, SAPARD, POR, POSCCE, PNDR, POSDRU.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *