Cosmetice naturale – afacere finanțată din Start up Nation 2017

Așa cum v-ați obișnuit deja, revenim cu povestea unei alte antreprenoare de succes, a cărei afacere a primit finanțare in cadrul programului Start-Up Nation 2017.

Anda a pornit cu o idee care a început de la o nevoie personală, iar noi credem că energia Andei și pasiunea pentru ceea ce face, se potrivește cel mai bine cu motto-ul lui Confucius:  „Alege o activitate care iti place si nu vei fi nevoit sa muncesti nicio zi in viata ta”.

Ce te-a inspirat să începi o activitate pe cont propriu?

Ideea acestui start-up mi-a venit  în Barcelona în anul 2014, orașul în sine și atmosfera de acolo fiind principala sursă de inspirație. Pe lângă aceasta, a fost nevoia de a avea acces la produse cosmetice naturale de calitate, siguranța de a știi ce pun pe piele, împreună cu dorința de exprimare personală prin munca pe care o fac.

Ce crezi că ar trebui să știm despre afacerea ta?

Proiectul Aphia se încadrează în domeniul Cosmetic, iar misiunea noastră este de a educa cat mai bine publicul în ceea ce privește importanța alegerii corecte a produselor de îngrijire personala și de a inspira oamenii să se întoarcă la simțurile de bază și la lucrurile simple, naturale – să se bucure de ritualul îngrijirii cu ajutorul naturii. Produsele noastre sunt cosmetice naturale 100% – de la săpunuri, creme, seruri, balsamuri, etc.

Spune-ne câteva motive pentru care crezi că merită să deschizi o afacere în România.

Cred că printre motivele cele mai importante pentru care merită să deschizi o afacere în România se numără deschiderea tot mai mare față de „nou”, faptul că piața nu este atât de competitivă ca și în alte țări europene, nevoia de dezvoltare economică a țării, dezvoltarea afacerilor locale, sustenabile, creșterea calității produselor și a stilului de viață.

Ce sfaturi ai da viitorilor antreprenori?

Pe viitorii antreprenori i-aș sfătui să se diferențieze prin autenticitate și să aibă curajul să facă ceea ce își doresc, să nu se lase bătuți când întâmpină (și vor întâmpina, cu siguranță) greutăți și nu în ultimul rând, să se înarmeze cu multă răbdare, pentru că doar prin dedicație și muncă multă pot ajunge la rezultatele pe care și le-au propus.

Mai multe detalii despre produsele Aphia Cosmetics găsiți aici: https://www.facebook.com/aphiacosmetics/

Sperăm că povestea Andei te inspiră și te ajută la asumarea deciziei de a porni pe un nou drum: drumul TĂU!

Urmărește toamna aceasta finanțările de tip start-up / Start-up Nation 2018 și haide să te ajutăm să iți gândești planul de afacere și să obții finanțarea de care ai nevoie pentru a-ți lansa produsul pe piață.

 

 

Andrei POP

Andrei Pop - fondator și manager al Metodica-Designed for Education. Pasionat de proiecte și idei inovatoare, Andrei va împărtăși din experiența sa de peste 10 ani în domeniul finanțărilor nerambursabile. El a activat în management de proiect, în diferite roluri și funcții. Experiența sa se materializează în investiții de peste 5 mil. EUR, buget total cumulat al diferitelor proiecte coordonate și evaluate de-a lungul timpului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *