OFICIAL: Înscrierile pentru Start Up Nation 2018 încep în 27 Decembrie, anunță Ministerul pentru Mediul de Afaceri

După lungi asteptări și o serie de testări, aplicația online pentru înscrierea în programul Start-Up Nation 2018 se va deschide joi, 27 decembrie 2018, ora 11:00 pe site-ul: http://www.aippimm.ro/. Aplicația va rămâne deschisă timp de 30 de zile lucrătoare, până în data de 8 februarie.

Alocarea financiară nerambursabilă, de maximum 200.000 lei/beneficiar, poate reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societățile neplătitoare) aferente proiectului iar bugetul total al programului, în această ediție, va fi de 2 miliarde de lei (circa 430 de milioane de euro), bani care ar urma să se împartă la maximum 10.000 de firme, conform procedurii de implementare a programului.

Start-Up Nation 2018 se adresează firmelor înființate după data de 30 ianuarie 2017, care activează în domeniul producției, industriilor creative, serviciilor și comerțului. Pentru a participa la program, societățile trebuie să creeze cel puțin un loc de muncă cu normă întreagă pe perioadă nedeterminată și să mențină locul de muncă ocupat cel puțin doi ani după finalizarea implementării proiectului.

Pentru ca șanșele dumneavoastră la finanțare să crească vă recomandăm să propuneți 3 locuri de muncă în condițiile în care afacerea dumneavoastră este sustenabilă, din care 2 să fie din categorii defavorizate iar peste 60 % din investitie să fie in echipamente tehnologice.

Ți-ai făcut o estimare a punctajului? Dacă nu, poti să intri pe website-ul nostru Metodica http://www.metodica.ro/startup-nation și să îți calculezi punctajul automat.

Dacă ai intrebări suplimentare și vrei să clarifici anumite aspecte legate de oportunitatea afacerii tale pentru programul Start Up Nation 2018, scrie-ne pe adresa office@metodica.ro  sau completează formularul de contact, iar unul dintre consultanții Metodica va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

STAN Andrei

Consultant în scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă din surse publice/private la nivel național și international. Experiență din 2009 în domeniul accesării finanțărilor nerambursabile și membru în echipa de elaborare sau de implementare a peste 100 de proiecte în cadrul programelor: PHARE, SAPARD, POR, POSCCE, PNDR, POSDRU.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *